Maatregelen Coronavirus

Beste klant,

Naar aanleiding van de drastische maatregelen van de federale regering in strijd tegen het coronavirus (Covid-19)-, willen wij als bedrijf ook mee onze verantwoordelijkheid opnemen en ons steentje bijdragen in het bestrijden van deze crisis. Als gevolg hiervan hebben wij volgende beslissingen genomen:
Onze dienstverlening blijft voorlopig gegarandeerd. Ons volledig Hoogmartens team blijft voor u ter beschikking op open werven waar het risico minimaal is. We staan erop dat onze medewerkers strikt de volgende maatregelen toe passen: geregeld handen wassen met zeep, hoesten of niezen in ellenboog en voldoende afstand bewaren. Onze klantenafspraken die 's avonds staan gepland zouden we willen annuleren. We staan per email en/of per telefoon ter beschikking om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Uiteraard blijven wij nauwgezet de situatie en richtlijnen van de overheid op de voet volgen.

Koester vrienden en familieleden, heb aandacht voor zij die extra kwetsbaar zijn, vraag je buren of je iets voor hen kunt betekenen, volg alsjeblieft de voorzorgsmaatregelen op om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en draag heel goed zorg voor elkaar.