Het H-team

Wie zijn wij

Kim Hoogmartens startte zijn bedrijf onder eigen naam in 1996 en heeft door de jaren heen zijn werkterrein van woningbouw weten te verruimen naar industriebouw, zoals bedrijven, rusthuizen, scholen, overheidsinstanties, apotheken enz. Op 1 augustus 2007 kwam Hoogmartens BVBA tot stand, een vennootschap tussen Kim en zijn broer Jan. Kort daarna resulteerde een succesvolle samenwerking met Gebr. Lorent bvba in een overname van dit bedrijf.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een vaste waarde geworden in de elektriciteits sector. Elke nieuwe installatie of renovatie wordt met de grootste zorg afgeleverd. Wij bestaan uit een team gekwalificeerde medewerkers die samen een breed scala aan kennis en vaardigheden hebben. Zo kunnen wij u zeer doelgericht de beste oplossing voor iedere uitdaging aanbieden. Daarnaast werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners en materialen die op hun beurt kwaliteit en betrouwbaarheid bewezen hebben.

Wat doen wij

Door de jaren heen hebben wij het werkterrein van woningbouw weten te verruimen naar industriebouw, zoals bedrijven, rusthuizen,   scholen, overheidsinstanties, apotheken enz. Naarmate de techniek expandeerde, evolueerden we mee door te investeren in nieuwe technologieën zoals domotica (het sturen van elektrische toestellen of   gebruikers door middel van elektronica en informatica), airconditioning & koeling.

Ons takenpakket omvat het onderhoud en reparaties van elektrische installaties, plaatsing van verlichting, domotica, parlo- & videofonie, automatisaties van poorten en plaatsing van airconditioning & warmtepompen, zonne-boilers & panelen en ventilatie.

Service, kwaliteit en voortdurend investeren in onze medewerkers staat centraal. Door constante bijscholing blijven wij op de hoogte van nieuwe technologieën en ontwikkelingen.

Een team van 7 professionele elektrotechnische installateurs staat voor u klaar!